ŞANLIURFA / HALİLİYE - Havşanlı İmam Hatip Ortaokulu

Havşanlı İmam Hatip Ortaokulu

HAVŞANLI MAH. HAVŞANLI KÜME EVLERİ NO 4 İÇ KAPI NO 1 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş bireyler yetiştirmeyi, Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirmeyi vizyon ediniyoruz.
Misyon
Biz Havşanlı Ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Başarılar
2012-2013 Şanlıurfa Taşıma Merkezi Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması 3.´lüğü 2013-2014 TÜBİTAK Bilim Fuarı Şenliği 2017-2018 Şenocak Ortaokulunun düzenlediği, Haliliye Köy Okulları arası futbol turnuvası şampiyonluğu 2017-2018 TÜBİTAK 4006 Bilim şenliği
Öğretim Şekli :Tam gün ( 08.20 - 14.20)
Kömür kalorifer
Ulaşım
Öğretmen servisi, Büyükşehir KaraaliÇamlıdere-110 otobüs hattı günde üç sefer yapmaktadır. özel araçlar.
okulumuz öğretmenlerinin taşınması için servis vardır.
Merkez Havşanlı Köyü
il ve ilçe merkezine uzaklık 38 km dir.
Proje Çalışmaları
Tübitak proje başvurumuz bulunmaktadır.Ayrıca Hibe kazanmış ERDEM projemiz de vardır.
erasmus öğretmen hareketliliği proje çalışmamız bulunmaktadır.